Kontakt​ GR Rengøring & Vinduespudsning

Vores historie

Vojens Vinduespolering blev startet 1. april 2014 af Ruben Høeg, efter at han havde været 9 år som vinduespudser hos ISS. Virksomheden voksede ganske hurtigt og den første ansættelse blev ganske passende Rubens egen læremester, nemlig Preben Høeg. Og ja… det er farmand.

Preben har over 35 års erfaring som vinduespudser og hjælper nu primært til ved specialopgaver hvor der skal tænkes ud af boksen. Det være sig alle typer for svært tilgængelige glas hvor vi trækker på Prebens erfaring, knowhow og talent. For det kræver bare lige lidt ekstra at skvise vinduer rene med en 8 meter teleskopstang inde i en smal trappeopgang…

Virksomheden voksede støt herefter og flere kom til. Det helt store spring kom da GR Rengøring blev opkøbt af Ruben Høeg og Vojens Vinduespolering den 1. december 2020. Sammenlagt blev Vojens Vinduespolering nu til GR Rengøring & Vinduespolering.

Vi ved af erfaring at aftaler om vinduespolering, eller vinduesvask om man vil, fungerer bedst når det er kommet i en fast aftale. Det gælder både for private og erhverv. Vi sammensætter aftalen i fællesskab, og derefter klarer vi alt. Det betyder at du ikke skal tænke på det længere. Vi dukker automatisk op og udfører arbejdet. Ønskes der en sms før besøget sender vi også gerne det.

Hvad enten det er i Kolding, Lunderskov eller Vejen du mangler en vinduespudser – eller måske bor du i Sønderborg og orker ikke at vaske vinduer. Så ring eller skriv til os. Vi har vinduespudsere boende i Sønderborg, Aabenraa, Gram, Vojens, Haderslev, Lunderskov & Kolding.

Så vores glimmerblå biler kommer sikkert allerede forbi der hvor du mangler professionel hjælp til vinduespolering.

Kontakt os allerede i dag

​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen.​

​GR Rengøring & Vinduespolering

CVR-nummer: 35724346

H.C. Ørsteds Vej 2A 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

Søger du kvalificeret rengøring eller vinduespudsning? Så kontakt os!

Lad os hjælpe dig med at opnå et pletfrit hjem eller arbejdsplads. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os gøre din hverdag lettere.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionelt personale varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt vores rengøringsfirma allerede i dag

Lad os hjælpe dig med at opnå et pletfrit hjem eller arbejdsplads. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os gøre din hverdag lettere og mere behagelig. Gennem vores professionelle tilgang og øje for detaljer, sikrer vi resultater, du vil værdsætte hver dag. Kontakt os gerne ved at ringe til os på +45 73 111 333.

Kontakt os

GR Rengøring & Vinduespolering

H.C. Ørsteds Vej 2A 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

GR Rengøring og Vinduespolering tilbyder en bred palette af serviceydelser og kan således dække ethvert behov for rengøring og specialopgaver hos virksomheder og private. Vores rengøringsfirma har base i Haderslev, men kører gerne ud til opgave så langt væk som Kolding og Aabenraa.

© 2023 GR Rengøring & Vinduespolering